Type: Video

‘Kereltje Pechtold’ neemt afscheid met zijn nieuwste Bilderberg Quote!

Columnist Jan Blokker doopte hem in 2006 tot ‘Kereltje Pechtold’, een naam die hem tot op de dag van vandaag achtervolgt. De volledige omschrijving was destijds als volgt: “(…) een kereltje, een parmantigerd, en soms zelfs vertederend met z’n ondoelmatige brutale waffel“. Hij landde in ’89 bij z’n club D’66, en alhoewel hij in 2006 de Haagse politiek in maandblad Opzij “veel vuiler en vunziger dan mensen denken” noemde, vertrok hij niet. Sterker nog, hij koos ervoor om als veelbekroonde ‘topdebater’ in de frontlinie van de vunzigheid te opereren.

Referenda? Dat is maar populistisch!’
Dat de ex-veilingmeester ook niet te belazerd was om ook de eigen kroonjuwelen (het referendum) te koop aan te beiden aan de hoogste bieder. Een hamerslag op de directe democratie! Maar onder Pechtold geen probleem, hij had namelijk al als wethouder in Leiden een lokaal referendum over de RijnGouwelijn tegen gehouden, dat er na zijn aftreden in 2007 alsnog kwam.

En dan was er natuurlijk nog het geruchtmakende uitstapje naar de Bilderberg in 2012, Chantilly Virginia, USA. Dat Pechtold zich helemaal opgeladen voelde is niet verwonderlijk als je kijkt naar slechts enkele illustere metgezellen op deze 4-daagse conferentie;
Bilderberg-Queen Beatrix, Mr.Bilderberg Victor Halberstadt, Smiley Mark Rutte, EU Neelie Kroes, NRC/PvdA Paul Scheffer, Paul Polman van Unilever, Shell Jorma Ollila, Shell Peter Voser, Prins Philip van België, FIAT John Elkann, Airbus Thomas Enders, LinkedIn Reid Hoffman, Oorlogsmisdadiger Henry Kissinger, Skull&Bonesman John Kerry en Google Eric Schmidt.

Onder de parmantigheid van Pechtold huist een flexibele ruggengraat, met een sterke richtinggevende carrière- antenne. Hij heeft genoeg netwerk opgedaan tijdens de Bilderberg en erbuiten. Wie overigens geen schandalen en affaires aan de broek heeft hangen komt de gelederen van de Bilderberg niet eens in. Oh ja! Dan was er ook nog iets met een pretappartement en een affaire met een dame. Maar laten we ons geen zorgen maken over Alexander, achter de Bilderbergen schijnt voor altijd de zon.

More

‘The Traitors of Arnhem?’; Tony Gosling

Maak kennis met de merkwaardige Bilderberg Conferentie link met de Slag om Arnhem!

De uit Bristol naar Oosterbeek overgekomen Britse journalist Tony Gosling legt uit hoe het zit met de ‘Verraders van Arnhem’! Leer de volgende personen beter kennen in hun kwaadwillende, dan wel goedwillende rol; Rotterdammer Christiaan Lindemans alias ‘King Kong’, Nederlandse ‘Spy-Catcher’ Luitenant-kolonel Oreste Pinto, Amerikaanse Airborne Captain Muffatt Burriss, Britse Bilderberg ‘Stopt bij Nijmegen’ Lord Carrington, Schuinsmarcheerder ‘Hup-wie-d’r-wint’ Bilderberg-Prinz Bernhard zür Lippe en ‘Fleming, Ian Fleming’ bekend om zijn creatie James Bond. Ontdek het Maison Rouge complot van Martin Bormann! Die Brug was niet ‘te ver’…. die brug was ‘niet de bedoeling’!!! Dat is na zoveel jaar nu wel duidelijk… Getuigenverslagen van die dagen zeggen genoeg. Bovendien hadden de eerste Bilderberg Conferenties een aantal vooraanstaande Nazi’s in hun gelederen…

Hoe wisten de nazi’s dat de luchtlandingen plaats zouden vinden? Wie gaf toestemming om een voormalig SS officier mee te laten doen in de planning? Hoe een Nederlands/Britse contra-spionage officier bijna de operatie redde? Wie sneed de draden door en stopte hiermee de vernietiging van de brug bij Nijmegen? Waarom stopten 100 Britse tanks die Arnhem hadden kunnen redden bij Lent? Waarheen verdween de 1miljard$ die de nazi’s stalen uit Europese banken? Welke Duitsers kwamen naar de eerste Bilderberg conferentie in 1954? Welke consequenties had de Slag om Arnhem voor de wereld na 1945? 74 Jaar later, wat is nu bekend over de echte helden en schurken van Market Garden?

Winston Churchill zei “In oorlogstijd, is de waarheid zo waardevol dat ze beschermd moet worden door een lijfwacht van leugens.” Gedurende 75 jaar wordt ons aangeleerd dat Operatie Market Garden, het plan van de Britse commandant Montgomery om Holland te bevrijden, een slecht bedacht plan was, gedoemd te mislukken. De Britse journalist Tony Gosling is het hier niet mee eens; hij gelooft dat de Slag om Arnhem opzettelijk gesaboteerd is om zodoende de oorlog in het westen te verlengen, door verraderlijke anti-Sovjet elementen in de Britse gevestigde orde.

Rond de 80.000 geallieerde militairen namen deel aan wat nog steeds de grootste luchtlandingsoperatie in de geschiedenis is. De consequenties waren katastrofisch voor de geallieerden maar erger nog voor de Nederlandse bevolking. In de volgende hongerwinter kwamen zo’n 22.000 Nederlandse burgers om door honger omdat de Duitsers de voedseltransporten uit Duitsland stopten. Na een week strijd waren de resultaten 2.500 doden aan beide kanten, circa 7.000 Duitse en 15.000 geallieerde slachtoffers, terwijl 6.500 Britse parachutisten gevangen waren genomen.

In dit audiovisuele seminar zal de voormalige BBC journalist bewijs presenteren dat na augustus 1944, vooraanstaande collaborateurs in de Britse samenleving geheime deals maakten met vooraanstaande nazi’s voor verrijkt uranium, geld en goud, in ruil voor een veilige doorgang en nieuwe identiteiten na de oorlog. Hij zal tevens uitleggen hoe twee sleutelfiguren beslissende ‘blunders’ maakten tijdens Operatie Market Garden en vervolgens na de oorlog beloond werden met hoge posities in de politieke lobby voor zakelijke kartels, de EEC, welke overging in de EU en de Euro valuta in de NAVO lidstaten.

Help ons onafhankelijke media te blijven maken! Doneer op onze webpage! Deel en like onze producties!

Radio-uitzending van Tony Gosling vanuit Elst (NL) met als gast Marco van WeAreChange.NL

More

Censuurminister Ollongren: ‘Onafhankelijke media is beste wapen tegen Nep Nieuws’

WeAreChange.nl sprak Kajsa Ollongren (D66) aan op Prinsjesdag 2018. Ollongren heeft zich in haar eerste maanden als Minister van Binnenlandse Zaken geprofileerd als voorstander van censuur en inperking van democratische instrumenten zoals het referendum. In februari loodste Ollongren de in het Regeerakkoord van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie afgesproken afschaffing van de referendumwet door de Tweede Kamer. Een raadgevend referendum bereikt niet het gewenste doel, vindt de minister. Bijna de hele oppositie was tegen, maar de intrekkingswet werd met 76 stemmen voor en 69 tegen aangenomen. Daarnaast hield Ollongren een kritisch rapport achter over de Wet op de inlichtingendiensten (ook wel de sleepwet genoemd) tot na het referendum over die wet.

More

Dividendbelasting: Voor wie werken onze politici?

WeAreChange.NL confronteerde op Prinsjesdag 2018 verschillende politici met de voorgenomen afschaffing van de Dividendbelasting. Alhoewel de laatste peilingen laten zien dat slechts 10% van de Nederlandse stemgerechtigden dit een goed plan vindt, lijkt de coalitie nog steeds overtuigd van hun gelijk. Klaas Dijkhoff (VVD), Gert-Jan Segers (CU), Thierry Aartsen (VVD), Andre Bosman (VVD) en Eric Wiebes (VVD) kunnen het echter niet laten om toch maar uit te blijven leggen dat dit cadeautje voor buitenlandse beleggers en overheden legitiem is.

More

Bilderberg2018 Participants arrive at Lingotto Agnelli Conspiracy Hotel

Exclusive! It became clear that the secretive Bilderbergers did not want to be filmed while arriving this year. Apparently The Polytecnico di Torino was not part of the whole Bilderberg circus and simply gave us permission to film! On the third floor we put up our camera and had a look around. Having perfect view of the entrance of the hotel we realised we were about to get some exclusive footage! Here is what we saw.

We saw our colleagues keeping an eye on the entrance. When a buss full of riot police arrived they had to put their sticks and helmets away because there was no protest. We saw a lot of security personnel around the building, easily recognised by their red lanyards. Security is provided by the local military and police personel. As with every Bilderberg, they were nervous and fearful of making mistakes. Organisation and staff officially receive Bilderbergers and have blue lanyards. The porters who transport the luggage have green lanyards. People who attend Bilderberg that are not on the participants list have yellow lanyards. Bilderbergers have a white lanyard on their ID card, but when they arrive they usually have no lanyards around their necks yet. In over 4 hours time we caught 43 identified Bilderbergers arriving at the NH Lingotto Hotel.

Please show your appreciation of this exclusive production by donating at WeAreChange.NL

 

In order of appearance (notice some Bilderbergers appear twice):

1. (02.03) Micklethwait, John (USA), Editor-in-Chief, Bloomberg LP

2. (02.34) Sawers, John (GBR), Chairman and Partner, Macro Advisory Partners

3. (03.11) Horowitz, Michael C. (USA), Professor of Political Science, University of Pennsylvania

4. (03.41) Altman, Roger C. (USA), Founder and Senior Chairman, Evercore

5. (03.41) Noonan, Peggy (USA), Author and Columnist, The Wall Street Journal

6. (03.41) Fischer, Stanley (USA), Former Vice-Chairman, Federal Reserve; Former Governor, Bank of Israel

7. (04.09) Kravis, Henry R. (USA), Co-Chairman and Co-CEO, KKR

8. (04.17) Kravis, Marie-Josée (USA), Senior Fellow, Hudson Institute; President, American Friends of Bilderberg

9. (04.40) Cohen, Jared (USA), Founder and CEO, Jigsaw at Alphabet Inc.

10. (05.06) Osborne, George (GBR), Editor, London Evening Standard

11. (05.11) Achleitner, Paul M. (DEU), Chairman Supervisory Board, Deutsche Bank AG; Treasurer, Foundation Bilderberg Meetings

12. (05.13) Hajdarowicz, Greg (POL), Founder and President, Gremi International Sarl

13. (05.40) O’Neill, Onora (GBR), Emeritus Honorary Professor in Philosophy, University of Cambridge

14. (06.04) Minton Beddoes, Zanny (GBR), Editor-in-Chief, The Economist

15. (06.04) Elkann, John (ITA), Chairman, Fiat Chrysler Automobiles

7. (06.04) Kravis, Henry R. (USA), Co-Chairman and Co-CEO, KKR

8. (06.04) Kravis, Marie-Josée (USA), Senior Fellow, Hudson Institute; President, American Friends of Bilderberg

16. (08.41) Döpfner, Mathias (DEU), Chairman and CEO, Axel Springer SE

17. (11.28) Champagne, François-Philippe (CAN), Minister of International Trade

18. (12.18) Hoffman, Reid (USA), Co-Founder, LinkedIn; Partner, Greylock Partners

19. (12.26) Leysen, Thomas (BEL), Chairman, KBC Group

20. (12.33) Ferguson, Jr., Roger W. (USA), President and CEO, TIAA

21. (12.50) Skartveit, Hanne (NOR), Political Editor, Verdens Gang

22. (13.01) Scholten, Rudolf (AUT), President, Bruno Kreisky Forum for International Dialogue

23. (13.08) Ecker, Andrea (AUT), Secretary General, Office Federal President of Austria

24. (13.12) Rendi-Wagner, Pamela (AUT), MP (SPÖ); Former Minister of Health

25. (13.28) Botín, Ana P. (ESP), Group Executive Chairman, Banco Santander

26. (14.14) Anglade, Dominique (CAN), Deputy Premier of Quebec; Minister of Economy, Science and Innovation

17. (14.33) Champagne, François-Philippe (CAN), Minister of International Trade

27. (14.50) Hobson, Mellody (USA), President, Ariel Investments LLC

28. (15.05) Azoulay, Audrey (INT), Director-General, UNESCO

29. (15.26) Kudelski, André (CHE), Chairman and CEO, Kudelski Group

30. (15.45) Barbizet, Patricia (FRA), President, Temaris & Associés

31. (15.50) Blanquer, Jean-Michel (FRA), Minister of National Education, Youth and Community Life

32. (15.53) Émié, Bernard (FRA), Director General, Ministry of the Armed Forces

33. (15.55) Castries, Henri de (FRA), Chairman, Institut Montaigne; Chairman, Steering Committee Bilderberg Meetings

34. (16.04) Sabia, Michael (CAN), President and CEO, Caisse de dépôt et placement du Québec

35. (17.23) Rubesa, Baiba A. (LVA), CEO, RB Rail AS

36. (17.30) Hedegaard, Connie (DNK), Chair, KR Foundation; Former European Commissioner

37. (17.47) Mead, Walter Russell (USA), Distinguished Fellow, Hudson Institute

38. (17.43) Baker, James H. (USA), Director, Office of Net Assessment, Office of the Secretary of Defense

10. (18.29) Osborne, George (GBR), Editor, London Evening Standard

39. (18.48) Koç, Ömer M. (TUR), Chairman, Koç Holding A.S.

15. (20.34) Elkann, John (ITA), Chairman, Fiat Chrysler Automobiles

40. (20.47) Enders, Thomas (DEU), CEO, Airbus SE

41. (21.07) O’Leary, Michael (IRL), CEO, Ryanair D.A.C.

42. (21.13) Rubin, Robert E. (USA), Co-Chairman Emeritus, Council on Foreign Relations; Former Treasury Secretary

43. (21.47) Jacobs, Kenneth M. (USA), Chairman and CEO, Lazard

More

Rutte en Shell samen in Bilderberg achterkamertje #Dividenddeal

Handjeklap in een sjiek achterkamertje? Dat kun je wel over laten aan de de VVD en Shell. De dividenddeal is een aardige illustratie en wekte (terecht) veel verontwaardiging op. Niet in de laatste plaats omdat er overduidelijk andere ‘afspraken’ gelden voor ‘de grote jongens’ dan voor ‘de kleine luyden’. En dat Groningen in navolging van Nigeria en Argentinië ook door Shell (in samenwerking met de overheid en Exxon) in de ellende wordt gestort dringt ook langzaam door tot de gemiddelde burger. Kortom irritatie genoeg maar ook nogal wat voor de hand liggende vragen; Hoe komen dit soort afspraken tot stand, waar ontmoeten dit soort stakeholders zich zonder enige druk van parlementaire democratie of controlerend journaille? U raadt het al, op het jaarlijkse netwerk event op niveau, oftewel de Bilderberg conferentie! Let op; deze beelden kunnen als schokkend worden ervaren….

Bilderberg2018; vertrekkend vanaf vliegveld Turijn (zondag 11juni 2018, beelden van The Conspiracy Cabbie) met; Mark Rutte, Ben van Beurden, Klaas Knot, Victor Halberstadt en Sigrid Kaag:

More

Bilderbergers sightseeing Turin 2018

WeAreChange.NL caught some Bilderbergers in the centre of Turin on their sightseeing trip on Saturday June 9th 2018. These people pretend to have a private conference but still go onto a public square with state police protecting them from the public and independent journalists. No questions could be asked which makes one wonder about the existence of the free press. After we shot this footage we were detained for half an hour by state police.

Present were (among others):

Applebaum, Anne (POL), Columnist, Washington Post; Professor of Practice, London School of Economics

Barroso, José M. Durão (PRT), Chairman, Goldman Sachs International; Former President, European Commission

Beerli, Christine (CHE), Former Vice-President, International Committee of the Red Cross

Colao, Vittorio (ITA), CEO, Vodafone Group

Hajdarowicz, Greg (POL), Founder and President, Gremi International Sarl

Herlin, Antti (FIN), Chairman, KONE Corporation

Makan, Divesh (USA), CEO, ICONIQ Capital

O’Neill, Onora (GBR), Emeritus Honorary Professor in Philosophy, University of Cambridge

Rubesa, Baiba A. (LVA), CEO, RB Rail AS

Simsek, Mehmet (TUR), Deputy Prime Minister

More

Jared Cohen arrives at Bilderberg 2018

WeAreChange.NL caught Jared Cohen arriving at Bilderberg 2018. Jared Cohen is currently serving as the CEO of Jigsaw (previously Google Ideas) and an Adjunct Senior Fellow at the Council on Foreign Relations. Previously, he served as a member of the Secretary of State’s Policy Planning Staff and as an advisor to Condoleezza Rice and later Hillary Clinton. Initially brought in by Condoleezza Rice as a member of the Policy Planning Staff, he was one of a few staffers that stayed under Hillary Clinton later referenced in an article entitled “Tweeting While Tehran Burns”. He co-authored with Google Executive Chairman Eric Schmidt the bestseller; The New Digital Age: Re-shaping the Future of People, Nations and Business.

More