Meedoen met We Are Change?

We Are Change Rotterdam is toe aan een volgende stap en dat nemen we serieus! Je dacht misschien dat we een heel team achter ons hebben die allerlei zaken regelt en dat de donaties rustig binnen stromen? Helaas is dat niet aan de orde. Daarom zijn we op zoek naar mensen waarvan we van op aan kunnen en die mee willen werken binnen het team aan het succes van onafhankelijke media. Vind je dat we goed bezig zijn en heb je al heel wat van onze vids gezien?  Wil je graag een actieve bijdrage leveren met iets dat je goed kan. Heb je ook op de lange termijn wekelijks een paar uur de tijd? Check dan de onderstaande ‘vacatures’ en meld je aan! Stuur een korte mail met je motivatie en ideeën naar info@wearechange.nl met vermelding van de vacature waar je interesse voor hebt.
De vacatures zijn allen op basis van vrijwillige inzet:

Websiteontwikkelaar / beheerder
Je heb ruime ervaring in het ontwikkelen van een dynamische site en kan deze ook beheren.  Je houdt de site up to date, plaatst content en promoot de site.

Facebookbeheerder
Je  bent nu al behoorlijk actief op Facebook en kent dit platform op je duimpje. Je plaatst posts,  promoot We Are Change Rotterdam en maakt slimme verbindingen.

Twitterbeheerder
Je bent nu al  behoorlijk actief op Twitter en houdt van snel reageren en boven op het nieuws zitten. Je post relevante artikelen of vids, promoot We Are Change Rotterdam en beheert onze account

Crowdfunders
Je hebt al eerder succesvol bijgedragen aan crowdfunding binnen een project en je hebt de kennis en passie om deze manier van fondsenwerving binnen We Are Change Rotterdam vorm te geven.

Crowdsourcers
Je bent iemand die makkelijk dingen voor elkaar krijgt en denkt in ‘kansen om samen te werken’. Je bent gedreven om voor WRCR zo veel mogelijk  middelen, te vinden die ons versterken ( netwerk, locaties, etc)

Specialisten
Heb je een juridische achtergrond en passie voor onafhankelijke media? Wij zoeken specialisten die ons juridisch ondersteunen!

6 Responses

 1. Colin schreef:

  Vacature voor Crowdsourcers

  Beste WACR,

  Ik ben Colin, 25 jaar, en wil me graag voor jullie inzetten. Ik speel in 2 punkbands dus onafhankelijke media en vragen stellen ziet diep. Tevens zit ik 10 jaar nu in de horeca, werkzaam in een bio-vegan restaurant. Kortom ik ontmoet, spreek en zie veel mensen met goede connecties. Indien mogelijk wil ik me ook op journalistiek vlak inzetten.

  In afwachting van jullie reactie en een vriendelijke groet,

  Colin van Gelderen.

 2. anoniem :D schreef:

  Op 5 november 2015 is anonymous aanwezig in Amsterdam. Jullie ook?

 3. Dienand Christe schreef:

  Bij deze meld ik me dus aan als geïnteresseerde. In het verleden diverse filmpjes met Micha gemaakt. Ik kan video en audio opnames maken en deze monteren etc. Echter ik heb daar momenteel geen apparatuur voor.

 4. Laure Galjart schreef:

  Ha,
  Ik heb tijd en wil graag helpen. Neem even contact op als jullie willen, dan kunnen we bespreken wat ik kan betekenen voor jullie. Hartelijke groet, Laure

 5. G.Mooibroek-ten Have schreef:

  ik sluit me aan bij julle actie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *