Contact

[contact-form-7 id="34" title="Contactformulier 1"]

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

2 Responses

 1. Sandro schreef:

  Wat jammer dat ik de film DIGIPROPOLIS heb gemist , lees net via de VERMINDER ELEKTROSMOG nieuwsbrief dat die film afgelopen vrijdag te zien was in Amsterdam , is er nog plek bij de vertoning in Breda van aanstaande zondag ?
  zo ja dan geef ik mij heel graag op daarvoor !
  Ik zou ook wel willen weten wat je tegen de wereldwijde AI staatsgreep kan doen in 2020 , zou zelfmoord het enigste kunnen zijn om je ziel te redden of worden we allemaal tegen wil en dank drone zombies ?

  groet van Sandro

 2. Ten eerste wil ik u complimenteren voor al jullie pure- en zuivere journalistiek werk. Waarvan akte!
  En uiteraard weegt de bescherming van een baby/kind heel veel zwaarder dan de geheimhoudingsplicht van “De Teef” (zoals hij door zijn oud collega’s van Justitie werd genoemd).
  “WILLEM DE BOEMERANG alias DE RECHTER VAN ORANJE” EIST PER DIRECT VAN HET OM, HET EUROPEES HOF VAN JUSTITIE EN HET INTERNATIONAAL GERECHTSHOF DE HECHTENIS VAN ZIEKE GEESTEN JORIS DEMMINK, HARRO KNIJFF EN NEP-CRIMEFIGHTER FRED TEEVEN alias “DE TEEF” WEGENS O.A. AMBTSMISBRUIK & MISDRIJVEN TEGEN DE MENSELIJKHEID EN GROVE MENSENSCHENDINGEN.
  Het Kabinet van de Koning
  Uwe Koninklijke Hoogheid
  Raad van State
  Prof. mr. J.P.H. (Piet Hein) Donner
  Hoge Raad der Nederlanden
  mr. M.W.C. (Maarten) Feteris
  (president Hoge Raad)
  Ombudskamer Hoge Raad der Nederlanden
  Wrakingskamer Hoge Raad der Nederlanden
  Openbaar Ministerie
  College van Procureurs Generaal
  mr. G.W. van der Burg

  Harderwijk, 26 september’18

  Betreft: DE HAAN (BESCHERMING) EIST NAMENS DE PVAZ (PARTIJ VOOR ALLE ZAKEN) PER DIRECT DE HECHTENIS VAN ZIEKE GEESTEN DEMMINK , KNIJFF en DE TEEF WEGENS AMBTSMISBRUIK, W.O. MISDRIJVEN TEGEN DE MENSELIJKHEID, GROVE MENSENSCHENDINGEN, OBSTRUCTIE VAN DE RECHTSGANG EN ONDERMIJNING VAN DE RECHTSPRAAK & DE INTERNATIONALE BETREKKINGEN

  Geacht college van de Wrakingskamer (Hoge Raad), geacht college van de Ombudskamer (Hoge Raad), heer Donner (net als De Haan jarig op 20-10, van gereformeerde huize dus streng in de leer, trouw CDA-lid vanaf het eerste uur en uiteraard Christendemocraat in hart & nieren;-)), geachte heer Feteris, geachte heer Van der Burg (voormalig politieagent, is ondergetekende (oud marinier) zelf zoon van een voormalig marechaussee en loepzuivere politierechercheur in ruste),

  In het kader van Operatie Oranje Garden (OOG, is in het land der blinden eenoog Koning) en Operatie Schoonschip (OS), in alle opzichten 2 loepzuiver initiatieven van de PVAZ (Partij Voor Alle Zaken), KWAM SCHOONSCHIP RECHTERLIJKE MACHT OOK UIT MIJN KOKER EN NIET UIT DIE VAN DE NEP-WILLIAM WALLACE VAN VENLO VAN DE NEP-PVV, DE PARTIJ VAN VERRAAD, VEEL GESCHREEUW MAAR WEINIG WOL (ZIE HIERONDER DE PANIEKREACTIE VAN GERECHTELIJKE DWAALHEER KNOOPS, HET SCHANDKNAAPJE IN DE ZWARTE JURK VAN HET KORPS MARINIERS, OOK MIJN VOORMALIG WERKGEVER) en in navolging op mijn kandidaatstelling voor de functie van vicepresident Raad van State, d.d. 6 maart’17, mijn Wraking Nederlandse staat op 8 juli’’17 en eis om een aanstelling als hoogste aanklager & hoogste feitenrechter op 5 november’17 eis ik hierbij uiterlijk op 19 oktober’18 via supersnelrecht, streng doch rechtvaardig opnieuw te gaan vonnissen inzake minstens 6 gerechtelijke dwalingen in minstens 6 verschillende rechtszalen in de beerput en het (GOK)Paleis te Arnhem, in open en gesloten militaire rechtszittingen inzake o.a.:

  1. Homo-pedo-seksueel Joris Demmink (misdaadgroep de NEP-VVD), zieke geest Harro Knijff en NEP-crimefighter Fred Teeven (misdaadgroep de NEP-VVD, door oud collega’s binnen Justitie & Veiligheid ook wel “De Teef” genoemd);
  2. Oud mariniers Marco Kroon, Eric O en de KOP van het Korps Mariniers, Knoops, Oppelaar en Prins wegens aanranding van de goede eer, naam en Korpsgeest van Werelds mooiste Korps Mariniers waar never en nooit waar dan ook ter wereld (Qua Patet Orbis) aan mag worden getornd;
  3. Horrorarts Ernst Jansen Steur (van NSB-huize);
  4. Het PGB-debacle, incl. de misdrijven tegen de menselijkheid en de grove mensenschendingen in de ouderenzorg;
  5. Tweede Wilders proces waarna er ook op basis van opruiing, uitlokking en belemmering van de rechtsgang zal worden gevonnist en de NEP-PVV en Knoops Office kunnen worden geschrapt uit resp. het Kiesregister en het tableau;
  6. Dit wordt ook of worden ook hele mooie als daar nog genoeg tijd voor is op 19 oktober’18, kan ik u allen verzekeren !!!!!!

  Omdat ondergetekende vanwege van zijn uitmuntende komaf, incl. zijn IQ’s, EQ’s en PK’s nogal hoog in de boom zit, met zijn loepzuiver abstractie- en beoordelingsvermogen misschien wel behoort tot de allerbeste ter wereld, heeft hij in Arnhem al de naam van de beste advocaat en rechter ter wereld, verzoek ik u alvast maar alvast via de VN een beroep te doen op verreweg de allerbeste rechters ter wereld omdat ondergetekende van 17 tot en met 25 oktober’18 enkel en alleen wil samenwerken met de beste rechercheurs en rechters ter wereld met het liefs net zo’n enorm groot en razend snel denkvermogen als ondergetekende.

  Gaarne binnen 24 uur de voorlopige hechtenis van Demmink, Knijff en “De Teef”, die hier https://www.youtube.com/watch?v=_Xg6wU2rnGM&t=11s bull shit zat te verkondigen omdat in de loepzuivere rechtsspraak de bescherming van een baby / kind nog altijd heel veel zwaarder weegt dan de geheimhoudingsverklaring van een rioolrat.

  Met vriendelijke groet,

  Willem de Boemerang alias de Rechter van Oranje 😉

  Jan Willem de Haan
  Partijleider PVAZ (Partij Voor Alle Zaken)
  (sinds begin 2016 kandidaat partijleider CDA, de partij die hij na
  een grondig schoonschip binnen het CDA wil omdopen in de PVAZ en sinds 6-3-‘17
  kandidaat vicepresident Raad van State)

  Van: PVAZ (Partij Voor Alle Zaken) [mailto:info@pvaz.nl]
  Verzonden: zaterdag 8 juli 2017 7:00
  Onderwerp: Wraking Nederlandse staat inzake Joris Demmink, Baybasin & Schoonschip NL Trias Politica (incl. de Nederlandse rechterlijke macht i.v.m. schending mensenrechten & misdrijven tegen de mensheid)

  Het Kabinet van de Koning
  Uwe Koninklijke Hoogheid
  Raad van State
  Prof. mr. J.P.H. Donner
  Tweede Kamer
  Der Staten – Generaal
  Afdeling Schoonschip (OOG)

  Harderwijk, 8 juli’17

  Betreft: Wraking Nederlandse staat inzake Joris Demmink, Baybasin & Schoonschip NL Trias Politica (incl. de Nederlandse rechterlijke macht i.v.m. schending mensenrechten & misdrijven tegen de mensheid)

  Geachte Majesteit Willem Alexander, heer Donner,

  Dat wat mijn opa ds. Willem Doorenbos (Groningen & Leiden, natuur- en wiskundige te Leiden, ronde NAAST ZIJN WERK binnen 2 jaar zijn studie theologie af met een Cum Laude titel) en zijn vrind prof. dr. Willem Kolff (Groningen & Leiden, de uitvinder van de kunstnier & actief in het verzet) destijds als afgewaaide praat betittelden wordt dit tegenwoordig ook wel klaag/praatziek genoemd en is naar mijn mening o.a. de Nederlandse politiek en journalistiek al jaren zeer ernstig ziek (krankzinnig) waar de PVAZ (Partij Voor Alle Zaken) straks wel “de medicijnen” c.q. oplossingen denkt te hebben.

  Met aan weerskanten o.a. ir-ingenieurs (TH), juristen, familieleden met gymnasium (met aan mijn vaderskant 2 rectors van het Lyceum (incl. gymnasium) van wie 1 de vader van Ernst Hendrik De Haan, 1 van onze moedigste verzetsleiders, student TH-Delft) haalde 1 van mijn opponenten nog het woord “STEALTH” aan toen hij na 1 van mijn Wrakingsverzoeken, die door rechtbank in behandeling zou worden genomen, weer terug kon vliegen naar Schotland.

  Omdat de Nederlandse rechterlijke macht zich kennelijk geen raad meer met mij wist heb ik nu bij herhaling in een uitspraak gezien dat ik misbruik zou hebben gemaakt van het wrakingsinstrument, welke beledigingen “Willem de Boemerang alias de Rechter van Oranje” zeer zeker niet over zijn kant zal laten gaan, krijgt de Nederlandse staat hiervoor nog een hele zware smaad- en lasterzaak aan haar broek omdat ik dit zie als een zeer misplaatst & walgelijk argument waarbij er naar mijn mening bij herhaling zeer zware obstructie is gepleegd door de Nederlandse rechterlijke macht.

  Ik het kader van Operatie Oranje Garden (OOG)& Operatie Schoonschip (OS), inclusief het Schoonschip binnen de Nederlandse rechterlijke macht, wraak ik hierbij in navolging van al mijn wrakingsverzoeken van 2015, 2016 en 2017 wederom de Nederlandse staat inzake o.a. het misdrijf tegen de mensheid op 26 augustus’15 in het (gok)Paleis van Justitie te Arnhem nu inzake de dossiers Joris Demmink & Baybasin de Nederlandse staat omdat ik mijzelf met mijn achtergrond & beoordelingsvermogen in tegenstelling tot de NL Trias Politica wel in staat acht ook deze dossier waarin de rechtsgang veelvuldig is gesaboteerd tot klaarheid te brengen.

  Daar waar bijvoorbeeld (dirty) Harry Van Bommel (SP), snotneus Pietertje Omtzigt (CDA) en vliegende Hollander Erik de Vlieger het kennelijk uit angst lieten afweten, dat wat ik naar al die slachtoffertjes die zich niet konden/kunnen verweren ronduit walgelijk laf vind, gaat “Willem de Boemerang alias de Rechter van Oranje” deze dossiers via Internationale procedures straks in een onnavolgbaar snel tempo tot klaarheid brengen waarbij alleen nog de allerbeste rechters ter Wereld, die ook net als De Haan extreem/zeer hoog in het abstractieniveau, IQ & EQ zitten hem nog kunnen volgen op basis van 100% logica en met 100% focus (precisie) richting uitspraken waaraan niet meer valt te tornen.

  Gaarne verneem ik voor 21 juli’17 de bevestiging dat al mijn zaken van de PVAZ (Partij Voor Alle Zaken), waaronder dit wrakingsverzoek, worden overgedragen aan het Internationaal Gerechtshof en het Europees hof omdat ik al mijn goede zaken zoveel en zo snel mogelijk, bij voorkeur in een razend snel tempo, tot klaarheid wenst te brengen zoals Vrouwe Justitia dat ooit heeft bedoeld.

  Gaarne met spoed vernemend & zo ook het ontslag / de afzetting van de heer Rutte (Pinoccio).

  Met vriendelijke groet,

  Jan Willem de Haan
  PVAZ (Partij Voor Alle Zaken)
  (officieel ook nog kandidaat lijsttrekker CDA, de partij die hij na
  een grondige reiniging binnen het CDA wil omdopen naar de PVAZ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *