Over Ons en wat we doen...

We Are Change is onderdeel van een internationale ontwikkeling waarin mensen zelf media maken. Wij brengen wat we zelf belangrijk vinden! Wat waarheid of leugen is, kunnen we duiden, maar laten we liever aan u zelf over. We behandelen u namelijk liever niet als ‘overheids-afhankelijke kleuters’.

Wij ondersteunen niet per definitie degene die we interviewen (het gaat ons om onze vragen!). We vinden politieke termen als ‘links’,’rechts’, ‘kiezers’, ‘consumenten’ of ‘burgers’ e.d. nietszeggend en achterhaald. We presenteren geen (complot)theorie maar stellen liever vragen waarin, een ieder beleefd, de tijd en het woord wordt gegund. Wij controleren het staatsbelang; o.a. politiek, staatspropaganda, BOA, belasting, politie tot bank of multinational!

Van 20 augustus 2012 tot 20 augustus 2014 hebben we 200 films gepubliceerd!

Deel onze films, ‘like’ ons en abonneer uzelf! Wij hebben uw bijdrage hard nodig!

3 Responses

 1. Nancy Hoffmann schreef:

  Wij van DE ROTTERDAMSE BEELDMAATSCHAPPIJ maken graag een afspraak met jullie om over een eventuele samenwerking te praten. Dus gaarne contact!

 2. El schreef:

  Goed zo! Ga verder en God’s rijke zegens. Ik weet alles over deze psychopathen en hun Occultisme..deze marrionetjes van de Protocolen van de Ouderen van Zion deze Joden…vooral omdat het mijn eigen volk is.

  • An schreef:

   Mooi gezegd mijnheer/mevrouw, ook ik expose het één en ander wat te maken heeft met het walgelijke elitaire Zionisme en het Wahabisme, dit laatste heeft voor eeuwen de hand op de islam en ze misbruiken het geloof dan ook, etc. Lees hier: nepnieuws.yolasite.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *