WeAreChange.NL legde op Prinsjesdag, dinsdag 18 september, de kwestie Assad voor aan de Minister van Defensie. Nog steeds wordt Assad verantwoordelijk gehouden voor aanvallen die hij, zo is bewezen, niet heeft gedaan. De aanval op Damascus in 2013 en de aanval op Douma van dit jaar zijn begaan door de zogenaamde ‘rebellen’. U weet wel diegene die ook wij in Nederland als NAVO land aan het steunen zijn. Ank Bijleveld deed de toezegging een nieuwe aanval eerst zorgvuldig te willen onderzoeken, anders dan Trump.

 

In President Donald Trump’s ‘Speech to the United Nations General Assembly’, dinsdag 25 september, zei hij het volgende: “But rest assured the United States will respond if chemical weapons are deployed by the Assad regime.” (in filmpje hieronder op 4.09 min.)

Wil je ons helpen om onafhankelijke media te blijven maken? Deel mee, like, wordt abonnee! www.wearechange.nl