‘You can avoid reality, but you cannot avoid the consequences of avoiding reality’ (Ayn Rand)

15 jaar geleden werd de wereld geschokt door de 9/11 aanslagen. Het bleek een mijlpaal in de geschiedenis te zijn. Vanaf dat moment waren ‘we’ in oorlog; een einde- en uitzichtloze ‘war on terror’ in verre landen was het gevolg. Dichter bij huis zagen we onze eigen ‪#‎vrijheden‬ en ‪#‎privacy‬ in toenemende mate ingeperkt worden onder het mom van ‘‪#‎bescherming‬ en ‪#‎veiligheid‬’.

Voor een toenemend aantal mensen zijn legitieme vragen rond 9/11 onvoldoende beantwoord; gezien de voortdurende impact op ons dagelijks leven is dat onacceptabel. Onlangs leerden we van de oorlog in ‪#‎Irak‬, en het ‪#‎ChilcotReport‬ daarover, dat ‘de waarheid’ die ons wordt gepresenteerd door stakeholders als overheden en de MSM regelrechte en doelbewuste ‪#‎manipulatie‬ is. ‪#‎Saddam‬ bleek geen “‪#‎massavernietigingswapens‬” te hebben, en ‪#‎Bush‬ & ‪#‎Blair‬ wisten dat!

Al de meer redenen om stil te staan bij en terug te kijken naar deze ingrijpende gebeurtenis. Dat doen we met activisten, journalisten, wetenschappers, ‘de straat’, critici en die hard believers van het officiële verhaal.
Daarbij kunnen we jullie steun en hulp hard gebruiken. Deze trailer is de start van een crowdfundactie, om deze NL-EN talige documentaire te kunnen produceren. ‪#‎DraagBij‬ ‪#‎Doneer‬ ‪#‎BeTheChange‬ (voor donaties; http://wearechange.nl/?page_id=45)