WeAreChange.nl sprak met oud-gevangenisdirecteur Jos Poelmann over de komende getuigenverhoren van Joris Demmink die in april 2016 plaatsvinden. Poelmann is één van de zes oud-gevangenisdirecteuren die in 2014 aangifte deden tegen toenmalig minister Opstelten van Veiligheid en Justitie. Hij spreekt van parlementsleden die onder politieke druk geen aandacht durven te geven aan de zaak Demmink en levert verschillende illustraties van klassenjustitie binnen dit getuigenverhoor.

Geen camera’s in de zaal bij de ‪#‎Demmink‬ getuigenverhoren? We Are Change liet het er niet bij zitten! Na wekenlange correspondentie met de rechtbank hebben we het nu eindelijk voor elkaar gekregen dat er toch opnames gemaakt kunnen worden bij minstens één van de getuigen verhoren! En we zijn nog steeds achter de schermen bezig om meer verhoren te laten coveren door de media die wel willen! Steun ons, laat onafhankelijke media de rol spelen die het verdient! Stort nu je bijdrage op NL04 TRIO 0777 8590 68 ten name van WeAreChange ‪#‎Verhoren‬