2015 was voor ons een heftig jaar. We publiceerden 64 vids, verzorgden een 6 uur durende live uitzending op Prinsjesdag, we waren te gast bij verschillende radioprogramma’s en het TV programma Hollandse zaken. We deden verslag van de G7 en de Bilderberg conferentie over de grenzen en organiseerden verschillende events. Ook achter de schermen veranderde er veel. Ons team werd uitgebreid met een gedreven ‘alleskunner’ met een internationaal perspectief, we werkten samen met eigenwijze columnisten en andere onafhankelijke mediamakers aan verschillende projecten. Uiteraard is het niet te doen om in minder dan 10 minuten een volledig overzicht te geven van wat we allemaal gedaan hebben, maar deze hoogtepunten wilden we toch nog even de revue laten passeren. ‪#‎BeTheChange‬, ook in 2016!

Zoals elk zichzelf respecterend media-kanaal presenteert WRCR haar jaaroverzicht.

We sluiten dit jaar af met;
1.500 volgers op Twitter,
3.800 likes en 200.000 weergaven op Facebook,
2.600 abonnees en 1.226.000 views op ons eigen YouTube kanaal.

We brachten in beeld wat de mainstream media liet liggen. Wij stelden vragen die er toe doen en we informeerden en confronteerden de verantwoordelijke beleidsmakers. Zonder jouw financiële support kan er niet zoiets bestaan als WeAreChangeRotterdam. Support en doneer, gun onafhankelijke mediia bestaansrecht!

Deel mee, like, wordt abonnee!
Doneer op NL04 TRIO 0777 8590 68
www.wearechange.nl