Published on Jul 15, 2015

We’re currently facing the global environmental impact of flight pollution and geoengineering, according to Frank Rasmussen – a mechanical engineer. He lectured about this at length at the Dutch edition of the OpenMindConference, a concept that he initiated in 2012 in Denmark. He spoke to WeAreChangeRotterdam about the science behind the question why flight pollution creates artificial cloud cover – also known as chemtrails or persistent contrails. Unlike normal dissipating contrails from jet planes, chemtrails don’t evaporate and over time turn into hazy and artificial looking clouds that obscure the sun. Rasmussen also initiated the app FlightPollutionRadar, a tool to help document flight pollution and on-going weather modification worldwide. Check http://flightpollutionradar.com/

Photos by WeAreChangeRotterdam
Like our work? Subscribe, like, share and #BeTheChange. Why not donate? Details: http://wearechange.nl/?page_id=45

Wereldwijd worden we momenteel geconfronteerd met de impact van de vervuiling van het vliegtuigverkeer en zogenaamde chemtrails, althans, volgens Frank Rasmussen – een Deense ingenieur. Hierover sprak hij tijdens de Nederlandse editie van de OpenMindConference, een concept dat hij initieerde in Denemarken in 2012. Met WeAreChangeRotterdam sprak hij over de wetenschap achter deze stellingname van kunstmatige wolkformaties, als gevolg van ‘chemtrails’. Waar normale condensatie van vliegtuigen (contrails) na korte tijd oplost, houden deze chemtrails aan, en zijn te zien als strepen in de lucht. Na verloop van tijd waaieren deze strepen uit en vormen wazige en kunstmatig uitziende wolken die vervolgens het zonlicht tegenhouden. Rasmussen ontwikkelde tevens de app FlightPollutionRadar waarmee dergelijke fenomenen in onze luchten kunnen worden gedocumenteerd. Check http://flightpollutionradar.com/ voor meer info.

Foto’s van WeAreChangeRotterdam
Waardeer je ons werk? Subscribe, like en deel deze video. #WeesDeVerandering. Doneren kan ook, graag zelfs, zie http://wearechange.nl/?page_id=45