UPDATE: Harry van Bommel is één van de gastsprekers op ons crowdfund event van 26 mei a.s.! 

Als dank voor je donatie aan ons crowdfunding project nodigen wij je persoonlijk uit voor:
https://www.facebook.com/events/937798246252305/

Bekijk de SP agenda voor bevestiging van de komst van Harry van Bommel op 26 mei. Van Bommel bracht in zijn kamervragen aan het licht dat de belastingbetaler voor reis en verblijfskosten van Nederlandse politici die naar zo’n Bilderberg gaan opdraaien. Toen WeAreChange op 21 april 2015 Harry van Bommel (SP) toevallig tegenkwam in de Tweede Kamer konden we het niet laten nog even over de Bilderberg Conferenties te vragen. Wij spraken hem over ‘het nut van vragen stellen’, invloed van de mainstream media en mogelijke onderwerpen op de “Bilderberg-agenda 2015”. Eerder (maart 2014) spraken we van Bommel over de Demmink verhoren.

Wil je ons helpen om onafhankelijke media te blijven maken? Deel mee, like, wordt abonnee!